Aug 12, 2009, 8:10 AM

Ранено сърце 

  Poetry » Love
943 0 0

О, пей ми, сърце,

таз тъжна песен не спирай,

че само ти ми остана ранено сърце,

моля те, не умирай.

Не ме предавай, ранено сърце,

че само ти ми остана,

пей ми, пей ми, сърце,

и ще излекуваш ти своята рана.

Пей, само моля те, не спирай,

душата сиротна вече изгубих, сърце,

аз още те имам - макар и ранено,

аз още те имам - макар с незарасваща рана.

Само ти, ранено сърце, ми остана приятел,

о, пей ми

таз тъжна песен, не спирай,

душата вече изгубих, ранено сърце,

пей ми,

моля те, не умирай.

 

© Ganyo Ganev All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??