12 ago 2009, 8:10

Ранено сърце 

  Poesía » De amor
944 0 0

О, пей ми, сърце,

таз тъжна песен не спирай,

че само ти ми остана ранено сърце,

моля те, не умирай.

Не ме предавай, ранено сърце,

че само ти ми остана,

пей ми, пей ми, сърце,

и ще излекуваш ти своята рана.

Пей, само моля те, не спирай,

душата сиротна вече изгубих, сърце,

аз още те имам - макар и ранено,

аз още те имам - макар с незарасваща рана.

Само ти, ранено сърце, ми остана приятел,

о, пей ми

таз тъжна песен, не спирай,

душата вече изгубих, ранено сърце,

пей ми,

моля те, не умирай.

 

© Ganyo Ganev Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??