Виж гнойните рани
по цялото ми тяло,
изсъхналите разкривени крайници,
сякаш са кукли на конци,
дърпани от смахнат кукловод.
Раните си разкъсвам,
ръцете си до болка хапя,
вените си с нокри раздирам
и крещя в агония предсмъртна...
Душата ми е празна,
пустотата като огледало
стои пред моето лице
и в него виждам себе си.
Сърцето ми се преобръща
от страх и отвращение
живея в свят на призраци,
в плен на моите кошмари и сънища...
© Цецо All rights reserved.