Jun 18, 2009, 12:24 AM

Рани 

  Poetry » Other
571 0 3

               

 

                        От раните си няма да умра -

                        ще ги ухажвам до разсъмване!

                        След изгрев ще подремнат - кървави.

                        Щом залезът заседне в гърлото,

                        ще ги разбудя - да не съм сама.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??