18.06.2009 г., 0:24 ч.

Рани 

  Поезия » Друга
573 0 3

               

 

                        От раните си няма да умра -

                        ще ги ухажвам до разсъмване!

                        След изгрев ще подремнат - кървави.

                        Щом залезът заседне в гърлото,

                        ще ги разбудя - да не съм сама.

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??