Рано или късно
Всеки е с талант роден,
иска се да го открие,
някой с четката - Гоген,
други с лодката - екстрем...
Щом поискаш, можеш ти,
да рисуваш и да снимаш,
да резбоваш, да твориш,
да засвириш, да летиш...
Някой може да похлопа,
на безброй врати,
щом в това е чопа,
нека му върви...
Рано или късно,
няма да е хак,
щом като мечтаеш,
ти не си глупак...
© Вал Герх All rights reserved.