Jan 15, 2013, 2:01 PM

Равновесие? 

  Poetry
918 0 4

РАВНОВЕСИЕ?

 

В теб е силата -

в мен пощадата.

В теб закрилата -

в мен насладата.

 

Ти си неуморен -

аз съм нежна.

Ти си отговорен -

аз съм безметежна.

 

Ти си пламъкът -

аз покоят.

Ти си камъкът -

аз прибоят.

 

Ти пътуваш -

аз очаквам.

Ти бленуваш -

аз оплаквам.

© Доля Алексиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??