В теб е силата -
в мен пощадата.
В теб закрилата -
в мен насладата.
Ти си неуморен -
аз съм нежна.
Ти си отговорен -
аз съм безметежна.
Ти си пламъкът -
аз покоят.
Ти си камъкът -
аз прибоят.
Ти пътуваш -
аз очаквам.
Ти бленуваш -
аз оплаквам.
© Доля Алексиева Все права защищены