Jul 3, 2013, 8:44 PM

Равновесие 

  Poetry
320 0 0

           Равновесие

 

Като айсберг съм.

Над водата показвам една част от себе си -

другата, по-значимата, по-истинската

съществува в нелегалност,

невидима, неизявена,

остава неизмерена, недешифрирана.

Остава тайна за другите,

но не и за мен самата,

че тъкмо там е моята сила

и непоклатимото ми равновесие.

 

           Надежда Ангелова

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??