Равновесие
Като айсберг съм.
Над водата показвам една част от себе си -
другата, по-значимата, по-истинската
съществува в нелегалност,
невидима, неизявена,
остава неизмерена, недешифрирана.
Остава тайна за другите,
но не и за мен самата,
че тъкмо там е моята сила
и непоклатимото ми равновесие.
Надежда Ангелова
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados