Mar 24, 2015, 8:40 PM

Раят на любовта 

  Poetry » Love
467 0 0

Запей ми, девойко, песен

за твоя рай чудесен,

за пролетта навън,

нежна като мушитрън.

 

Ела, стопли изстинало сърце,

подай ми ти ръце,

моля те, не ме забравяй -

ти - прекрасен славей.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??