24.03.2015 г., 20:40 ч.

Раят на любовта 

  Поезия » Любовна
465 0 0

Запей ми, девойко, песен

за твоя рай чудесен,

за пролетта навън,

нежна като мушитрън.

 

Ела, стопли изстинало сърце,

подай ми ти ръце,

моля те, не ме забравяй -

ти - прекрасен славей.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??