Веднъж ли спираха до мене,
веднъж ли плачещи тешах?
Отиваха си утешени,
от раните им аз кървях.
Под облаците превалява,
но после грейва слънчев ден,
а болката у мен остава
и все си нося кръста с мен.
Така минават дни, години...
Аз чувствата си в стих излях.
Остават те! – неизлечими
и чисти като ранен сняг.
© Иван Христов All rights reserved.
Много ми хареса. В първия стих споделяш една съдба. И поезията е съдба.Wali/Виолета Томова/