Jun 23, 2009, 9:21 PM

Разделени пак сме заедно... 

  Poetry
771 1 1

Разделени пак сме заедно...

 

Разделени сме един от друг...

Никой любовта ни не желае...

А на всички тя напук,

във сърцата ни безцелно се мотае...

 

Родителите ни не одобряват,

връзката и любовта...

Ах, защо не ни оставят,

сами да решим наш`та съдба?!

 

Обичам те, и ти мe обичаш...

Защо тогава от теб да страня?

Разделени ний пак ще сме заедно,

защото истинска е любовта.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??