23 jun 2009, 21:21

Разделени пак сме заедно... 

  Poesía
770 1 1

Разделени пак сме заедно...

 

Разделени сме един от друг...

Никой любовта ни не желае...

А на всички тя напук,

във сърцата ни безцелно се мотае...

 

Родителите ни не одобряват,

връзката и любовта...

Ах, защо не ни оставят,

сами да решим наш`та съдба?!

 

Обичам те, и ти мe обичаш...

Защо тогава от теб да страня?

Разделени ний пак ще сме заедно,

защото истинска е любовта.

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??