Dec 30, 2005, 1:35 PM

РАЗДЯЛА 

  Poetry
860 0 2

РАЗДЯЛА

 

Раздялата поражда срещи,

очите пълни със сълзи.

Събирам ги във шепи тръпни

и си ги нося у дома.

Ще ти ги върна после –

разцъфнала сияйна топлина.

Раздялата поражда болка,

но връща ни обратно след това.

По-мъдри, по-спокойни и

по-щасливи – може би.

Раздялата поражда срещи,

очите пълни със сълзи.

Раздялата поражда и надежди,

които ти ще сбъднеш – може би!

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??