May 5, 2017, 3:16 PM

Раздяла 

  Poetry
281 1 0

На дъното на недопита чаша

горчилката се утаява.

Аз гледам тъжно, ти мълчиш

а между двама ни остава

неосъзнатата вина

и невъзможната забрава.

Изпий горчилката! 

Тръгни...

но името ми не изричай.

И ако можеш – забрави...

Не можеш ли –

пак ме обичай!

© Мария Марковска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??