Mar 26, 2019, 9:43 AM

Раздяла 

  Poetry » Love
284 1 1

Капки дъжд. Капки дъжд.

Днес е ден за раздяла.

Ти ме губиш. Губя те аз.

Времето сякаш е спряло.

 

Капки дъжд. Капки дъжд.

Аз ляво аз. Надясно ти.

Ти пожела. Аз пожелах.

Пожелахме и двама.

 

Капки дъжд. Капки дъжд.

Твоят гръб е стена.

Моят гръб е стена.

Това се нарича раздяла.

 

Капки дъжд. Капки дъжд.

Ти отнасяш свойте мечти.

Аз отнасям свойте мечти,

а те са за двама.

 

Не успяхме да съхраним любовта,

а светът е за двама.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??