26 мар. 2019 г., 09:43

Раздяла 

  Поэзия » Любовная
283 1 1

Капки дъжд. Капки дъжд.

Днес е ден за раздяла.

Ти ме губиш. Губя те аз.

Времето сякаш е спряло.

 

Капки дъжд. Капки дъжд.

Аз ляво аз. Надясно ти.

Ти пожела. Аз пожелах.

Пожелахме и двама.

 

Капки дъжд. Капки дъжд.

Твоят гръб е стена.

Моят гръб е стена.

Това се нарича раздяла.

 

Капки дъжд. Капки дъжд.

Ти отнасяш свойте мечти.

Аз отнасям свойте мечти,

а те са за двама.

 

Не успяхме да съхраним любовта,

а светът е за двама.

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??