Jun 5, 2018, 2:23 AM

Разкажи ми 

  Poetry » Free verse, Other
385 3 2

разкажи ми една история 
малка като шепа небе
откъснато от гръмотевиците на твоята истина 
едно чисто сега
без памет от минало и претенции за бъдеще
без очакването на времето
само усещането за мига
когато си по-лек от отражението си
в очите на другите или
по-тежък от капка сълза 
изплакана за теб

 

разкажи ми себе си
за да видиш мен

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Имаш дарбата да пресъздаваш чувство...това различава стихоплетството от поезията!
  • Как го правиш, Наде! Това е талант!
Random works
: ??:??