разкажи ми една история
малка като шепа небе
откъснато от гръмотевиците на твоята истина
едно чисто сега
без памет от минало и претенции за бъдеще
без очакването на времето
само усещането за мига
когато си по-лек от отражението си
в очите на другите или
по-тежък от капка сълза
изплакана за теб
разкажи ми себе си
за да видиш мен
© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados