Разкажи ми.
За пясъка ми разкажи.
По стъпалата ти пясъка,
По кокалчета и ахилеса.
Разкажи ми за пясъка
В шепите ти,
Затова как изтича от тях
И как изтърсваш ръцете си после.
Разкажи ми за пясъка,
Който остава
Дори след това.
Разкажи ми за пясъка
В душата ти,
За гледката, за клетката
В душата ти!
Ще можеш ли,
Или да ровя?
18.04.15
По пътя
© Валерия Димова All rights reserved.