21 апр. 2015 г., 22:24

Разкажи ми за пясъка! 

  Поэзия » Другая
336 0 0

Разкажи ми.

За пясъка ми разкажи.

По стъпалата ти пясъка,

По кокалчета и ахилеса.

 

Разкажи ми за пясъка

В шепите ти,

Затова как изтича от тях

И как изтърсваш ръцете си после.

 

Разкажи ми за пясъка,

Който остава

Дори след това.

 

Разкажи ми за пясъка

В душата ти,

За гледката, за клетката

В душата ти!

 

 

Ще можеш ли,

Или да ровя?

 

18.04.15

По пътя

© Валерия Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??