Като лудост ще вляза в душата ти,
ще разпъвам на всички страни,
ще повярваш, че аз съм съдбата ти
и ще кажеш: "При мен остани"
После може да бъде различно –
непозната да видиш във мен.
Аз не знам докога ще обичам
и не искам да падаш в мой плен.
© Елица Ангелова All rights reserved.
Погледни третия ред.
------
Здравей, Любослава.
Благодаря, че прочете и се замисли.
Аз - също.
Кой не е казал: следвай сърцето си в любовта; сърцето решава,
любовта не пита - идва и си отива неподвластна на разума...
А изразът:
"Аз не знам...знае моето лудо сърце" смути някои...
Благодаря и всичко добро!