May 12, 2023, 1:40 PM

Разликата между свобода и свободия 

  Poetry » Phylosophy
814 0 0

Свободата е нещо наистина прекрасно,

за това между нас очевидно спор няма.

Но да я ползваме без мислене е опасно,

милиони човеци е погубила тази драма!

 

Ние лесно вървим към злото тогаз,

туй е човешкият опит във вековете!

Все някога ще иде на изкушение час,

затова просто за рисковете бдете!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??