Свободата е нещо наистина прекрасно,
за това между нас очевидно спор няма.
Но да я ползваме без мислене е опасно,
милиони човеци е погубила тази драма!
Ние лесно вървим към злото тогаз,
туй е човешкият опит във вековете!
Все някога ще иде на изкушение час,
затова просто за рисковете бдете!
© Георги Всички права запазени