Jan 3, 2013, 8:27 PM

Разпятие 

  Poetry » Other
897 0 4

              

„ Разтвориш ли ръцете  за прегръдка, ти вече си удобен за разпятие.“  Добромир Тонев

 

 

 

Протегнати ръце - мечта за полет.

Прекършени криле.

Вярващи очи - чистота и порив.

Отровени с ненавист, безразличие.

Любящи устни - преданост и страст.

Наранена и замлъкнала душа.

Разтворени обятия, очаквана прегръдка.

Предадена...

Вървя към своето разпятие...

© Мария Венциславова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??