3 янв. 2013 г., 20:27

Разпятие 

  Поэзия » Другая
898 0 4

              

„ Разтвориш ли ръцете  за прегръдка, ти вече си удобен за разпятие.“  Добромир Тонев

 

 

 

Протегнати ръце - мечта за полет.

Прекършени криле.

Вярващи очи - чистота и порив.

Отровени с ненавист, безразличие.

Любящи устни - преданост и страст.

Наранена и замлъкнала душа.

Разтворени обятия, очаквана прегръдка.

Предадена...

Вървя към своето разпятие...

© Мария Венциславова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??