Реалност ли си или те измислих,
истински ли си ми кажи ...
Чувам гласа ти, усещам дъха
и пак не вярвам, че не си лъжа ...
Реалност ли си или те създадох,
от разбити мечти и умряло сърце ...
Истински ли си, че се подадох
и се изгубвам в твоите ръце ...
Реалност ли си или те няма,
или просто си плод на въображение ...
Поглеждам те и вече зная -
ти си повече от това което мечтая ...
Има ме в очите ти и в безкрая ...
има ме в сърцето ти до края ...
Реален ли си, когато те обичам
или като всички, ще се изпариш ...
Реален си, защото те обичам,
моля те, не си отивай ...