24 дек. 2020 г., 12:53

Реалност 

  Поэзия » Любовная
458 0 0

 

Реалност ли си или те измислих,

истински ли си ми кажи ... 

Чувам гласа ти, усещам дъха 

и пак не вярвам, че не си лъжа ... 

Реалност ли си или те създадох, 

от разбити мечти и умряло сърце ... 

Истински ли си, че се подадох 

и се изгубвам в твоите ръце ... 

Реалност ли си или те няма,

или просто си плод на въображение ... 

Поглеждам те и вече зная -

ти си повече от това което мечтая ...

Има ме в очите ти и в безкрая ... 

има ме в сърцето ти до края ... 

Реален ли си, когато те обичам 

или като всички, ще се изпариш ... 

Реален си, защото те обичам, 

моля те, не си отивай ...  

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??