Мразиш ме, че имам хляб, циганино брат?
Но не съм съвсем и сляп... Зная що е глад!
Пълня ти торбите пак с трайна зимнина -
да не ровиш със мерак все по хладина...
Твойта любощенска стръв мой ли е проблем?
Искаш да откриеш пръв цигански Едем?
Чукаш по казана - уж търсиш пак храна...
Но приличаш ми досущ на една жена,
дето хем не прави секс, хем си я сърби...
Я пълни в казана днес своите торби!...
... Гъбка мъничка след дъжд - детската глава,
от казана изведнъж никне при това...
ИзвадИ детето! Тук чакай ме сега!
В мен говореше ти друг... Просто на шега...
Ванилин ГАВРАИЛОВ
© Ванилин Гавраилов All rights reserved.