Oct 19, 2010, 9:54 PM

Ревнувай ме 

  Poetry » Love
894 0 11

Ревнувай ме

 

от утрото, от слънцето...

 

Ревнувай ме

 

                       от залеза...

 

Ревнувай ме,

 

                        но ме обичай!

 

Аз също те обичам!

 

Когато спра

                      да те ревнувам,

 

ще знам, че

                     някога обичах...

 

                     някого...

 

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??