Ревнувай ме
от утрото, от слънцето...
Ревнувай ме
от залеза...
Ревнувай ме,
но ме обичай!
Аз също те обичам!
Когато спра
да те ревнувам,
ще знам, че
някога обичах...
някого...
© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados
Лек ден!