Feb 7, 2010, 12:03 PM

Римички 

  Poetry » Phylosophy
2230 0 1

Римички омесени,

мърляви, невчесани,

вий сте рожба нежна

на глава отнесена.

В мислите танцувате.

С буквите флиртувате.

После със хартията

страстно се целувате.
И ми радвате сърцето!

И ми пълните душата!
Лесен път сте горе към небето!

 

© Милен Личков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми ,как танцуват, как се целуват ,не мисля че отиват към небето ,а към душата и сърцето!!!Поздрав!!!
Random works
: ??:??