Римички омесени,
мърляви, невчесани,
вий сте рожба нежна
на глава отнесена.
В мислите танцувате.
С буквите флиртувате.
После със хартията
страстно се целувате.
И ми радвате сърцето!
И ми пълните душата!
Лесен път сте горе към небето!
© Милен Личков Все права защищены