Aug 30, 2007, 4:49 PM

Рисунка 

  Poetry
436 0 9
Късна и прохладна вечер,
срещна ме с художник сърдечен!
Чакала съм го цяла вечност!
Веселост и младост нахлуват,
как искам да ме нарисува!
Ще опознае душа, първо,
ще разгадае лице, трудно!
Дълго овала ще чертае,
тъга навярно ще узнае.
Как искам да ме нарисува,
но не с тъжна боя, да знае!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??