30.08.2007 г., 16:49 ч.

Рисунка 

  Поезия
435 0 9
Късна и прохладна вечер,
срещна ме с художник сърдечен!
Чакала съм го цяла вечност!
Веселост и младост нахлуват,
как искам да ме нарисува!
Ще опознае душа, първо,
ще разгадае лице, трудно!
Дълго овала ще чертае,
тъга навярно ще узнае.
Как искам да ме нарисува,
но не с тъжна боя, да знае!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??