May 9, 2017, 2:22 PM

Roads 

  Poetry
268 1 0

Пътища към дивото

са коленете ми,

издраскани от снощи.

И тази вечер ми прочиташ мислите,

трябваш ми

да предизвиквам твоите демони.

Всичко се повтаря, скъпи гости,

просто си помнете грешките.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??