9 мая 2017 г., 14:22

Roads 

  Поэзия
269 1 0

Пътища към дивото

са коленете ми,

издраскани от снощи.

И тази вечер ми прочиташ мислите,

трябваш ми

да предизвиквам твоите демони.

Всичко се повтаря, скъпи гости,

просто си помнете грешките.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??