Nov 6, 2008, 12:36 PM

Робство 

  Poetry
536 0 0
Сърцето, превърнато във плуг,
измъчва се, в гърдите яд напира,
аз не съм, а друг,
измества ме и пак загубвам си кумира.

Уви, надежда няма за мъката ми сладка,
за нищо аз не моля, от всичко съм лишен.
В таз младост прекалено кратка
за кой ли път животът става от съдбата предрешен.

© Евгени Евгениев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??