Nov 1, 2015, 8:40 PM

Родени да бъдем грешни 

  Poetry » Phylosophy
452 1 0

Хора без път цял живот на някъде вървят 

и никога не спират - 

с всеки ден все повече умират.

Всеки търси нещо в кухото и в тишината,

а аз себе си открих -

сама с болка сърцето си взривих.

Родени да бъдем грешни,

възпитани да мълчим,

цял живот назад вървим!

 

 

© Виолета Веселинова - Ил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??