Хубав празник е рожденият ден,
особено когато с приятели е споделен.
Когато всеки е усмихнат и щастлив,
в пожеланията към тебе на този празник жив.
Изпълнен с музика и танци,
с надеждата да продължи напред
и с желанията да се напълни
животът ни с приятели безчет.
И с вярата, че в света ни малко са нещата,
за които заслужава си живота да дадеш дори,
за взаимната приятелска подкрепа
и в защита на правата им да са с теб, нали?
Защото сме така направени
и при добро и лошо да имаш нуждата да си едно
с приятелите, които са до теб застанали
и борите проблемите си заедно.
Честит рожден ден, приятелю!
Стефан Цеков
© Стефан Цеков All rights reserved.