22 feb 2017, 11:18

Рожден ден 

  Poesía » Otra
869 2 0

Хубав празник е рожденият ден,

особено когато с приятели е споделен.

Когато всеки е усмихнат и щастлив,

в пожеланията към тебе на този празник жив.

 

Изпълнен с музика и танци,

с надеждата да продължи напред

и с желанията да се напълни

животът ни с приятели безчет.

 

И с вярата, че в света ни малко са нещата,

за които заслужава си живота да дадеш дори,

за взаимната приятелска подкрепа

и в защита на правата им да са с теб, нали?

 

Защото сме така направени

и при добро и лошо да имаш нуждата да си едно

с приятелите, които са до теб застанали

и борите проблемите си заедно.

 

Честит рожден ден, приятелю!

 

                      Стефан Цеков

© Стефан Цеков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??