Nov 21, 2009, 8:21 PM

Рождение 

  Poetry » Other
528 0 3

Ден като ден –

един от всички други в годината,

но ти брои дъха,

открехва огледалото,

закърпва душата.

Същата съм от вчера,

но днес ще съм видима,

служебна, търпима,

безоблачна, хрисима.

Ще се оглеждам  случайно -

дано ме поздрави цветарката.

Ще сложа десетолевка

в портфейла му

и мечтата за мъничка глезотийка.

 

Ще съм…

благодарна.

 

Нали, преди години,

се сбогувах със самотата.

Ще съм щастлива.

 

И тази година съм жива!

 

© Варя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??