Dec 26, 2018, 6:29 PM

Рождество 1 

  Poetry
265 3 2

Сред шум и веселие странно самотен

стърчи столът смешно край пищната маса.

Търкаля се шеметно бързо животът  –

гирлянди и звън – многоцветна украса.

На празника светъл, навръх пиршеството,

когато сърцата за Господ отворим,

тъй тъжен е столът, разбрал Рождеството.

Той чака си някой... да дойде Отгоре.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??