Sep 17, 2013, 9:30 PM

Романтика 

  Poetry » Love
446 0 0

        Романтика

 

   В романтично настроение се усещам,

   обятията му с отворени крила посрещам,

   дъгата се появява,

   тръпката ни завладява,

   сексът дали съвсем пленява?

   но... копнежът се стаява,

   слънцето пак изгрява,

   а душата ми лудува,

   сърцето мое флиртува!!!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??