Романтика
В романтично настроение се усещам,
обятията му с отворени крила посрещам,
дъгата се появява,
тръпката ни завладява,
сексът дали съвсем пленява?
но... копнежът се стаява,
слънцето пак изгрява,
а душата ми лудува,
сърцето мое флиртува!!!
© Пламена Сомова Всички права запазени