Apr 3, 2013, 2:23 PM

Роза 

  Poetry
420 0 0

Розата е цвете

с няколко листа,

с бодли се защитава

и усмихната е тя.

 

Розата е красота

и дарява топлина,

от нея ти помни сега,

че няма роза без бодли в света.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??