3 апр. 2013 г., 14:23

Роза 

  Поэзия
421 0 0

Розата е цвете

с няколко листа,

с бодли се защитава

и усмихната е тя.

 

Розата е красота

и дарява топлина,

от нея ти помни сега,

че няма роза без бодли в света.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??