Nov 6, 2009, 12:14 PM  

С българска заплата 

  Poetry » Humour
621 0 8

Строят магазини,

красиви, подредени.

В европейски стил

със стоки заредени.

 

Заплата не взела,

влизам в магазина.

Като дете се радвам

на гледката красива.

 

Сто грама шунка,

сто за кашкавал,

малко и маслинки,

разходът не е голям.

 

Така си пазарувам

с българска заплата.

По мъничко вземам

заради цената.

 

С малката торбичка

връщам се щастлива.

Че в европейски магазин

днес и аз съм била.

 

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??